Ontbijt
Scrambled eggs met cantharellen
[wpurp-searchable-recipe]Scrambled eggs met cantharellen – Heerlijk roereitje met paddenstoelen! Klop de eieren los met de sojasaus. Verhit de olie in een koekenpan en bak de cantharellen kort aan totdat ze beginnen te slinken. Schenk het eimengsel erbij en blijf roeren totdat dit net begint te stollen. Rooster ondertussen de snee brood in de broodrooster. Breng
Lunch
Diner
Marokkaanse zeevruchten
[wpurp-searchable-recipe]Marokkaanse zeevruchten – Verhit de olijfolie in een wok. Fruit de ui en de knoflook licht aan. Voeg vervolgens de witvis en inktvis toe. Voeg de kerrie, komijn, chili, gember en sambal toe en roer door. Voeg nu de groenten toe. Voeg de visbouillon en garnalen toe en laat circa 8 minuten zachtjes doorkoken. Voeg
Seafood Curry
[wpurp-searchable-recipe]Seafood Curry – Pureer de ui en gember samen tot puree. Verhit de olie in een pan, voeg de garam masala en de gember-ui puree toe. Voeg de resterende ingrediënten toe, behalve de chilipeper en de tomaat. Voeg na 1 minuut de chilipeper toe en bak nog een minuut, voeg dan de tomaten toe en
Japanse zalm met groene asperges
[wpurp-searchable-recipe]Japanse zalm met groene asperges – De combinatie van de zachte, romige zalm met knapperige asperges en pittige soyasaus levert een gerecht op met een Japanse touch. Heerlijk met (Power Slim) noodles. Voorbereiding Wrijf de zalm in met weinig zout (de soyasaus is al zout) en peper. Maak een marinade van de geraspte gemberwortel, knoflook,
Fusilli met paddenstoelen
[wpurp-searchable-recipe]Fusilli met paddenstoelen – Fase 2 – Fusilli met paddenstoelen, truffelolie en rucola: heerlijk met een paar Parmezaanse kaassnippers. Als je de Parmezaanse kaas weglaat, is het een fase 1 gerecht. Kook de fusilli met een beetje kruidenbouillon beetgaar (circa 12 minuten). Snijd de bospaddenstoelen in partjes en roerbak ze met een halve eetlepel truffelolie.
Aubergine gevuld met tonijn
[wpurp-searchable-recipe]Aubergine gevuld met tonijn – Aubergine gevuld met tonijn, een ovengerecht dat je kunt maken vanaf fase 2. Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de aubergine in de lengte en schraap met een lepel de kern met zaden er uit. Giet de tonijn af. Meng in een kom de paprika, uit, knoflook, Italiaanse
Snacks
Cheesecake Framboos
[wpurp-searchable-recipe]Cheesecake Framboos – Heerlijk voor bij de koffie deze frambozen cheesecake. Bekleed de bodem van een kleine springvorm met bakpapier. Maal de biscuitjes fijn in de keukenmachine. Meng met de gesmolten boter en verdeel het mengsel over de bodem. Goed aandrukken met de bolle kant van een lepel. Roer de inhoud van het zakje PowerSlim
Zomerse meloen ijsklontjes
[wpurp-searchable-recipe]Zomerse meloen ijsklontjes – Tijdens warme dagen is het nóg belangrijker om voldoende te drinken. Maak het makkelijker door je drankje leuk te serveren. Bijvoorbeeld met deze zelfgemaakte meloen ijsklontjes. Kinderen vinden ze ook geweldig! Snijd de meloen doormidden. Haal er balletjes uit met de meloenbolletjeslepel. Als ze niet helemaal rond zijn is dat niet